واحد تبریز، ۲۸ آبان میزبان اختتامیه بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت (ع)/ آماده ورود به عرصههای بینالمللی هستیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، دکتر سیدجواد انگجی در نشست مطبوعاتی به مناسبت سی و سومین سالروز تأسیس واحد تبریز در جمع خبرنگاران گفت: کار دانشگاه آزاد اسلامی را میتوان با کار بسیجیان دوران دفاع مقدس مقایسه کرد. زیرا با پشتوانه معنوی و توکل به خدا و همدلی وهمزبانی کلیه اساتید، کارکنان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، اکنون این دانشگاه بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است.
انگجی افزود: در آبان ماه سال ۶۱ دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و در سال ۶۴ دانشکده علوم پزشکی واحد تبریز تأسیس و از استادان و پزشکان برتر شهر تبریز استفاده شد که در نتیجه آن دانشجویان علوم پزشکی واحد تبریز مقامهای برتر را در آزمونهای مربوط به این رشته در کشور به خود اختصاص دادهاند؛ تأسیس و راهاندازی بیمارستان امام سجاد (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز که تا عید امسال تجهیز کامل خواهد شد و تأسیس قطعی رشته دندانپزشکی و دانشکده دندانپزشکی که از مهر امسال پذیرش دانشجو داشتیم، گام بزرگ دیگری در زمینه پزشکی در استان و کشور است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با توجه به برنامههای فرهنگی واحد تبریز گفت: با توجه به اینکه یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری توجه به مسائل فرهنگی در کشور است، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز فعالیتهای متعدد فرهنگی داشته و دارد و انشاءالله ۲۸ آبان ماه اختتامیه بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی کشور را برگزار خواهد کرد که قدمی در راستای توجه به مسائل فرهنگی ودینی و قرآنی در دانشگاه و کشور است.
انگجی با بیان اینکه اکنون وظیفه دانشگاهها صرفاً توجه به مسائل آموزشی نیست، افزود: دانشگاهها در عصر حاضر علاوه بر توجه به کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان باید در عرصههای بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشند و بتوانند با دانشگاههای سایر کشورها تعامل داشته باشند، در این راستا واحد تبریز نیز با تأسیس مجتمع بین المللی و پذیرش دانشجو و تعامل با سایر کشورها آماده ورود به عرصههای بین المللی است و برنامههایی برای پذیرش دانشجو در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی نیز دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با توجه به نزدیک شده به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در زمان انتخابات دارای فضای سیاسی خواهد بود، ولی جای سیاست بازی نخواهد بود و به عنوان ابزاری برای تبلیغات برای فرد خاص قرار نخواهد گرفت و در این راستا تشکلهای سیاسی میتوانند در چارچوب مقررات و قوانین دانشگاه به فعالیت سیاسی خود بپردازند.
وی گفت: برای رسیدن دانشگاه آزاد اسلامی استان به شأن و جایگاه در خور شهر اولینها، تلاش و حمایت همه دانشگاهیان، مسئولان و اصحاب رسانه لازم است تا این پتانسیل عظیم بیش از پیش پویاتر و فعالتر شود.
انگجی، تجمیع مراکز دانشگاهی با واحدهای مادر، بالابردن کیفیت آموزش در مدارس سما، تأسیس مجتمع رفاهی ورزشی در سایت شماره دو دانشگاه آزاد اسلامی را برخی از امور آینده دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ذکر کرد.
انتهای پیام/